Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

KEOP-2015-5.7.0 A projekt zárása - Sajtóközlemény

 

Befejeződött az Épületenergetikai fejlesztés A Pécsváradi Művelődési Központban és Sportcsarnokban

 

Pécsvárad Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be épületenergetikai fejlesztés megvalósítása céljából, a Környezet és Energia Operatív Program keretében, mely pozitív elbírálásban részesült. A fejlesztés eredményeként hőszigetelés és nyílászárócsere valósult meg a Sportcsarnok és a Művelődési Ház épületén. A 100%-os támogatási intenzitású projekt bruttó 150 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

Pécsvárad Város Önkormányzata 150 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a KEOP-5.7.0/15-2015-0309 azonosítószámú pályázati program keretében, melyből a Sportcsarnok és a Művelődési Ház energetikai korszerűsítése valósult meg. A fejlesztéssel érintett épületek a település művelődési, sport, oktatási és tanítási funkcióit látják el. A fejlesztés magában foglalta a nyílászárók cseréjét, külső hőszigetelés megvalósítását és a lapos tető felújítását. Ez éves szinten jelentős energia- és költségmegtakarítást is eredményez. A kivitelezés 2015. november 30-án fejeződött be.

A projekt célja az épület energetikai minőségének javítása volt, mely révén egy alacsony költségmegtakarítást célzó és a káros anyag kibocsátást jelentős mértékben csökkentő fejlesztés valósult meg. Összességében így hatékonyabbá, élhetőbbé vált a város is. A projekt a Széchenyi 2020 Program keretében valósult meg.

 

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

 

További információk:

Pécsvárad Város Önkormányzata

Cím: 7720 Pécsvárad, Szentháromság tér 3.

Telefon: +3630/624-3477

E-mail: palyazat.pecsvarad@gmail.com

Pályázatok - KEOP-5.7.0

Részletek