Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Városi TV

A városi televízió legfrisseb adásai és archívuma:

A Pécsváradi Városi Televízió adásainak digitalizását a pécsi Csorba Győző Könyvtár végzi, az eddig felkerült anyagok az alábbi képre kattintva érhetők el:

Amennyiben a VTV valamelyik egyéb adását szeretné újranézni, kérjük írjon nekünk a a következő e-mail címre: vtv@furiferi.hu

 

Pécsváradon 1992 januárjától - a lakossági kezdeményezés során létesült kábeltelevíziós rendszer kiépülése után - indult meg a helyi TV adás. A műsor jelenleg is ezen rendszeren mintegy 1100 lakásban nézhető Pécsvárad Zengővárkony és Nagypall településeken.

Az adások először havi rendszerességgel készültek, 1997 májusától havonta két adást készítünk. A VTV-nek önálló csatornája van, ezen csak a helyi műsor illetve a képújság nézhető. Egy-egy adás időtartama 1 – 1,5 óra. Minden adást egyszer ismétlünk és természetesen archiválunk. Így ez az archívum jelenleg már több mint 20 évet felölelve jelentős részét képezi a város krónikájának. Műsorainkban beszámolunk a város életéről, kulturális és sporteseményekről az önkormányzati intézmények  munkájáról. Az önkormányzat üléseiről 4 kamerás élő közvetítésben tudósítunk. A helyi televíziót kizárólag az Önkormányzat finanszírozza, a város költségvetéséből. A technikai hátteret, a televíziót működtető - kiadói tevékenységet végző - vállalkozó biztosítja. A műsorok készítésében hatan vesznek részt, valamennyien helybéliek.


VTV Pécsvárad rendszeres műsorai:

képújság: 0-24 óráig (kivéve csütörtök, péntek 19.30  - 21.00 )

VTV magazin: minden második csütörtök (ismétlés pénteken) 19.30 - 21.00

VTV élő adás: minden hónap második hétfőjén (ismétlés szombaton) 19.00

A VTV ezenkívül közvetíti Pécsvárad Város Önkormányzatának testületi üléseit is. Amennyiben az ülések felvételeit szeretné megtekinteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, és megküldjük a felvételek internetes elérhetőségét.

 

A városi televízió munkatársai:

Fűri Ferenc főszerkesztő, tel.: 30 289 2493 e-mail: vtv@furiferi.hu

Friesz Péter szerkesztő riporter, tel.: 30 2703 229 e-mail: pfriesz@freemail.hu

Molnár Sára operatőr, műsorvezető

Jéhn Márk adás rendező, vágó, operatőr

Knyúr Petra operatőr