Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hírek


90. születésnapot ünnepeltünk

Zádori János polgármester születésnapján virággal köszöntötte városunk egyik legidősebb polgárát, a 90. életévét betöltő Schmidt Jánosnét.

Részletek

Az Egészségügyi Centrum új egységének ünnepélyes átadása

Pécsvárad Város Önkormányzata az elmúlt időszakban számos pályázatot nyújtott be a település fejlesztésére. A TOP-4.1.1-15 felhívásra benyújtott „A Dr. Entz Béla Egészségügyi központ alapellátásának fejlesztése” című projekt esetében több mint 105 millió Ft támogatást nyert Pécsvárad.

Részletek



Bajnokcsapat!

A szombati Mohács elleni magabiztos győzelemmel immáron matematikailag is biztossá vált, hogy a tavalyi év után idén is Pécsváradra kerül a Baranya megyei első osztály bajnokának járó trófea!

Részletek

Középkori történelmi vásáron jártunk

Pécsvárad város 1992-ben létesített testvérvárosi kapcsolatot a németországi Külsheim városával. A kapcsolat azóta is eleven, iskolai csoportok és városi delegációk is rendszeresen utaznak a két település között.

Részletek


A Szent György napi bor- és pálinkaverseny eredményei

A hagyományos Szent György napi bor- és pálinkaverseny szervezését néhány évvel ezelőtt a Pécsváradi Borbaráti Egyesület vette át, és a hagyományokat követve sikerült új arculatot adni a rendezvénynek. Idén a szakértő zsűri 133 borminta és 95 pálinkaminta közül választotta ki a legjobbakat.

Részletek

IX. Váradfutás

A vasárnapi Város napján került megrendezésre a IX. Várad-futás, szép időben, jó hangulatban, sok résztvevővel.

Részletek