Hírek

Egy hét leállás a laborban

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Entz Béla Egészségügyi Központ laborjában június 8-tól június 16-áig az ellátás szünetel.

Részletek

Nyári diákmunka 2017

A Nyári diákmunkán való részvétel előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát.

Részletek

Majális a Gondozási Központban

Május végén megtartottuk hagyományos Majális ünnepségünket. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, ragyogó napsütésben búcsúztattuk a tavaszt.

Részletek

Nyertes pályázatok!

Örömmel tudatjuk, hogy a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében az egészségügyi alapellátás fejlesztésére, illetve a Polgármesteri Hivatal épületének felújítására benyújtott pályázataink elbírálása megtörtént, és mindkettő pozitív elbírálásban részesült.

Részletek"És emlékezzél meg az egész útról"

Az elmúlt hétvégén különleges ünnepségre került sor városunkban. A Felvidéki Klub tagja és az összegyűltek, meghívottak a háború utáni felvidéki kitelepítések 70. évfordulójára emlékeztek.

Részletek


Nagyszerű előadás volt a hétvégén a várban

A Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium diákjai a tavalyi tanévben a malenkij robot és a kitelepítés túlélőivel készítettek interjúkat. Színdarabjuk, a Schwabenschicksal ezeken az interjúkon alapul...

Részletek