Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

KULTÚRTÖRTÉNET - Élőzenés Színházi Nyitóest

Kedves Vendégeink! Kedves Partnereink!
A szervezők és a közreműködők nevében is köszönjük, hogy ennyien megtiszteltek bennünket tegnapi rendezvényünkön és egy telt házas koncerttel nyithattuk meg újra, hosszú idő után intézményünk kapuit, ahol a Művelődési Központ fennállása óta a színházteremben fellépett könnyűzenei előadóművészek slágereiből válogattunk az elmúlt közel 60 évből.

Külön öröm, hogy a Művelődési Központ egyik meghatározó helyi zenekarának, a "Zengő Együttes"-nek tagjait személyesen is köszönthettük és érdekes sztorikat osztottak meg velünk a legendás beat korszakból.
Külön köszönet a segítő közreműködésért az est fővédnökének, Zádori János polgármester úrnak, az est házigazdájának, Beleznay Endre színművész-rendezőnek, a Pódium Együttesnek, a Pécsváradi Rézfúvós Kamaraegyüttes tagjainak és vezetőjüknek, Wagner József karnagynak, valamint technikai partnerünknek (FHT-Fidó Hang-és Fény).
Köszönjük a szépen terített könyöklő asztalokat és a pezsgőspoharakat a Pécsváradi Vár Kft-nek, valamint a beléptetésben való közreműködést Szeitz Antal csapatának.
A színpadon lévő gyönyörű virágdekoráció Haklik Ani ajándéka, melyet szívből köszönünk!
A Pécsváradi Városi Televízió a nyitóestről képfelvételt, technikai partnerünk pedig hangfelvételt készített, amelyekből hamarosan készítünk egy összeállítást, válogatást. Köszönjük a segítő közreműködést Füri Ferenc főszerkesztőnek és Friskó Péternek!
Az estről Kótsch Petra készített nagyszerű fényképeket, melyeket szintén nagyon köszönünk és szeretettel osztunk meg most Önökkel is, hogy újból átélhessük a tegnap esti felejthetetlen hangulatot!
Mégegyszer köszönjük, hogy velünk ünnepeltek, egyben szeretettel várjuk Önöket további rendezvényeinkre és természetesen megújult intézményünkbe, könyvtárunkba egyaránt!
Kövessék közösségi oldalainkat és honlapunkat:
www.kulturvarad.hu

Apaceller Péter

művelődésszervező

Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum


KULTÚRTÖRTÉNET - Élőzenés Színházi Nyitóest

Részletek