Hírek
Népszavazás október 2-án

Tisztelt Pécsváradi Polgárok! Kérjük, éljenek állampolgári demokratikus jogukkal és jövőnk és gyermekeink jövője érdekében menjenek el szavazni október 2-án!

Részletek


Emlékbe vagy ajándéknak is kiváló

A Leányvásár jubileumi logójával ellátott borospoharakra már előrendelést lehet leadni. Annak, aki nem szeretne lemaradni a tavaly is népszerű poharakról, érdemes élni a lehetőséggel!

Részletek

NIT Szabadegyetemen a PIFÖ képviselői

A Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat képviseletében Takács Andrea ifjúsági polgármester és László Miklós az ifjúsági önkormányzat segítője is részt vett a Nemzeti Ifjúsági Tanács 2016. szeptember 15-18. között, Felsőörsön megrendezett első Szabadegyetemén.

Részletek


Ingyenes képzés a II. Béla Középiskolában

A szakképzéssel foglalkozó iskolákban, így Pécsváradon a II. Béla Középiskolában ingyenes képzések indulnak. (Az ingyenesség jogi alapja az, hogy a szakképesítés-ráépülések ingyenesek - annak is, aki már kihasználta az "első két szakma ingyenes" lehetőséget.)

Részletek

Hírek a PIFÖ háza tájáról

Ifjúsági Önkormányzatunk a nyári szünetben sem tétlenkedett: Fiataljaik jártak Belgiumban és Hollandiában, tábort szerveztek, most pedig készülnek az őszi választásokra.

Részletek