Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Csőtörés a városunkat ellátó ivóvíz fővezetéken

A DRV Zrt. 250-es ellátó ivóvíz fővezetékén a mai napon – azaz 2021. július 21-én - csőtörés történt Pécsvárad külterületén, melynek következtében a településen nyomáscsökkenés és vízhiány tapasztalható. A hibaelhárításon jelenleg is dolgoznak a Mezőföldvíz Kft. munkatársai, melynek köszönhetően még az elsődleges szükségleteket - jelenleg csökkentve ugyan -, de ki tudja elégíteni a rendszer. A fogyasztás következtében viszont a rendelkezésre álló ivóvíz mennyiség folyamatosan csökken, vagyis a lakosság ivóvíz ellátása problémát jelenthet.

A szolgáltatás helyreállításáig kérjük a lakosságot, hogy csak és kizárólag a legszükségesebb fogyasztásra korlátozza a szolgáltatás igénybevételét a vezetékes hálózatról, locsolást, gépjárműmosást, medence feltöltést, vagy nagyobb mennyiségű vízfogyasztást mellőzni szíveskedjenek! Természetesen a hibaelhárításról azonnal tájékoztatjuk Önöket.

További információ az Ügyfélszolgálatnál kérhető a Mezőföldvíz INFO Vonalon, a 06 80 442 442-es telefonszám hívásával. Türelmüket és megértésüket köszönjük!