Hírek

Nemzetközi könyvjelzőcsere-program

Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Szervezete (IASL) évek óta szervez az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja (október) alkalmából nemzetközi könyvjelzőcsere-programot.

Részletek

Pécsváradi óvónők Unterschleissheimban

A Pécsváradi Szivárvány Német Nemzetiségi Óvoda és Bölcsőde óvónői a fenntartó Pécsváradi Német Nemezetisági Önkormányzat szervezésében és finanszírozásával térségünk bajor testvérvárosába látogattak október elején Gászné Bősz Bernadett vezetésével.

RészletekMegérkeztek a leányvásári borospoharak!

Idén is készültünk Leányvásári logóval ellátott poharakkal, melyek már megvásárolhatók a Fülep Lajos művelődési központban, 600Ft/db áron! A készlet erejéig természetesen a Pécsváradi Leányvásáron is megvásárolhatóak lesznek!

Részletek

Hírek a PIFÖ-től

Szeptemberben két hétvégén, két országos programon is részt vettek a pécsváradi fiatalok. Az alábbiakban Hevesi Bianka és Kovács Bálint élménybeszámolót olvashatják.

RészletekCsaládi Kerékpártúra és Verseny

7. alkalommal hívta a Pécsváradi Spartacus tömegsport szakosztálya a kerékpár kedvelőit vasárnap. A vállalkozó kedvűek verseny keretében tehették meg Pusztabányáig a mintegy 10 km-es távot, de ha valakit nem a kihívás, hanem a táj szépsége vagy a társaság vonzotta, az is csatlakozhatott.

Részletek

Katonai toborzónap Pécsen

A MH Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda - Pécs nagyszabású toborzó napot tart szeptember 15-én. A toborzónap a pécsi napok keretén belül kerül megrendezésre.

Részletek