Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hírek




Rendkívüli lakossági fórum

Rendkívüli lakossági fórumot tartunk a Pécsváradi Művelődési Központban, 2017. június 15-én 17:00 órakor, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját.

Részletek


Egy hét leállás a laborban

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Entz Béla Egészségügyi Központ laborjában június 8-tól június 16-áig az ellátás szünetel.

Részletek

Nyári diákmunka 2017

A Nyári diákmunkán való részvétel előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát.

Részletek

Pünkösd a pécsváradi református gyülekezetben

2017. pünkösd vasárnapján az ünnepi istentisztelet keretében került sor az egy héttel korábban konfirmált fiatalok első úrvacsorájára. Az ünnepi alkalmon a gyülekezet tagjai közül többen a helyi reformátusok hagyományos viseletében vettek részt.

Részletek

Majális a Gondozási Központban

Május végén megtartottuk hagyományos Majális ünnepségünket. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, ragyogó napsütésben búcsúztattuk a tavaszt.

Részletek

Nyertes pályázatok!

Örömmel tudatjuk, hogy a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében az egészségügyi alapellátás fejlesztésére, illetve a Polgármesteri Hivatal épületének felújítására benyújtott pályázataink elbírálása megtörtént, és mindkettő pozitív elbírálásban részesült.

Részletek