Hírek

Trianoni megemlékezés

1920. június 4. A Francia Köztársaság lovasgárdájának egy százada díszőrséget állt a történelmi esemény alatt, ami körülbelül 5 percig tartott, de hosszú időre megnyomorított bennünket, következményeivel ma is sújtva országunkat, és a határon kívül rekedt magyarokat.

Részletek

Egyéves a Zengő Praxisközösség

Az „EFOP-1.8.2-17 Egészségügyi alapellátás fejlesztése a Pécsváradi Járásban” című pályázat keretén belül, Zengő Praxisközösség néven 2018. május 1-től egy komplex, népegészségügyi program indult el Pécsváradon és 9 környező településen.

Részletek
Szenior Örömtáncosok Találkozója

Szenior Örömtáncosok Találkozója volt a pécsváradi várban május 29-én. Az esemény célja a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres mozgáshoz, mindez a Kihívás Napjához kapcsolódva.

Részletek

Fejlesztések a Városi TV-nél

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pécsváradi Városi televízió adása 2019. június 1-től a TARR Kft. hálózatán digitálisan is nézhető.

Részletek90. születésnapot ünnepeltünk

Zádori János polgármester születésnapján virággal köszöntötte városunk egyik legidősebb polgárát, a 90. életévét betöltő Schmidt Jánosnét.

Részletek