Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázatai

 

Erősítő terem fejlesztése Pécsváradon  (FCA-KP-1-2020/3-000604) 

A Pécsváradi Spartacus Sportegyesület támogatást nyert el a Magyar Falu Program Falusi keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2020.) kategóriában 1 1.953.800 Ft összegben.

A pályázat keretében bővítettük az erősítő termet olyan alapgépekkel , amelyek egy-egy nagy izomcsoport komplex edzésére alkalmasak és eddig hiányoztak az edzőterem kínálatából. 1 db nyakból nyomó gépet ,1 db hasprés gépet és 1 db.T-emelő gépet sikerült beszereznünk, valamint a tárcsás súlyzóink mennyiségét és kínálatát is növeltük. A konditerem ahová az új eszközök is elhelyezésre kerültek a Pécsváradi Városi Sportcsarnok (7720 Pécsvárad, Kossuth L.u.31.) emeleti részén található . A konditerem fejlesztése segítséget nyújt a sportolóink felkészüléséhez, edzéséhez segítséget ezáltal az eredményeink javulásához, a lakosság minden korcsoportjának alternatívát kínál a mozgáshoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

A küzdősport szakosztály tárgyi feltételeinek javítása (FCA-KP-1-2021/3-001398)

A Pécsváradi Spartacus Sportegyesület támogatást nyert el a Magyar Falu Program Falusi keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2021.) kategóriában  1.603.600 Ft összegben.

A pécsváradi küzdősport oktatásnak a  1999 szeptemberi elindítása óta a céljai változatlanok , a küzdősportok (thaibox, Muay Thai) megismertetése , események versenyek szervezése , kiemelt figyelem az utánpótlás képzésre. A pályázat célja volt  sporteszközök beszerzése a szakosztály valamint  sportfelszerelések beszerzése az utánpótlás sportolók számára.

A pályázat keretében beszerzésre került  10 db melegítőszett ,10 db edző póló/trikó, 10 db rövid nadrág , 1-1 db edző nadrág , edző póló, ringköpeny, 5 db edző cipő, 5 db fejvédő, 3 db testvédő, 1-1 db pontkesztyű, has pajzs valamint az edzés feltételek javítására 2 db boksz zsák és 36 m2 tatami.

 A pályázati program a pécsváradi sportcsarnok került megvalósításra, ahol a sporteszközök és sportfelszerelések használva, és tárolva vannak. A projekt 2022. január és október közötti időszakban valósult meg.

Pécsváradi Spartacus Sportegyesület tárgyi feltételeinek fejlesztése (FCA-KP-1-2022/3-001503)