Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Pécsváradi Várbaráti Kör 2016 tavaszi programjai

 

Részvétel a Város Napján

Hagyományaihoz híven a Pécsváradi Várbaráti Kör idén is részt vesz az április 24-i Város Napján a Várkertben. A közös ebéd főzését idén is Balogh Istvánné, Ilonka vállalta barátaival. Az érdeklődők az 1000Ft/fő részvételi díj befizetése ellenében vehetnek részt a közös ebéden.

Jelentkezni április 21-ig a művelődési központban lehet.

 

Bazsarózsa túra 2016

A Pécsváradi Várbaráti Kör ez évi hagyományos bazsarózsa túráját 2016. április 30-án, szombaton rendezi a virágzó bánáti bazsarózsákhoz. Úti céljuk idén a Cigány-hegyi kilátó, melyről szépen belátni a Keleti- Mecseket. Útjuk a virágzó bazsarózsák mellett vezet Kelemen László erdész kalauzolásával, aki bemutatja az erdő jellegzetességeit és a védett virágokat.

A túra indul április 30-án, szombaton 10 órakor Pécsváradról, a Kossuth térről.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Várbaráti Kör!

 

2016.évi közgyűlés

A Pécsváradi Várbaráti Kör éves közgyűlését május elején tartja. Az időpontról a tagság értesítést kap. Az 1981-ben alapított egyesület 35. éves fennállása alkalmával vezetőségválasztás, tagrevízió szerepel a közgyűlés napirendjén. A tagdíjukat nem rendező személyeket az egyesület ezután nem tekinti tagjainak, és törli a tagnévsorból, továbbá nem számít részvételükre a programokon.

A tagdíjakat, részvételi díjakat a Fülep Lajos Művelődési Központban lehet befizetni.