Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Idősek Napja

Régóta hagyomány, hogy novemberben megköszöntjük, vendégül látjuk a 65 év feletti pécsváradiakat egy közösen eltöltött délutánon, a művelődési központban. Hosszú éveken keresztül az esemény megszervezését a Nyugdíjas Klub vezetője, Kárpátiné Kovács Zita látta el, tavaly óta azonban városunk polgármestere, Zádori János vette át a nem kis feladatot.

Az ünnepi műsorban felléptek a pécsváradi zeneiskola fuvola szakos növendékei, Bayer Bence harmonikán muzsikált, illletve három alkalomhoz illő dalt énekelt nekünk Keller Miklós.  Az óvodások körében terjedő vírusos megbetegedés miatt sajnos a legifjabb korosztály műsora elmaradt, de köszönjük a felkészülésüket, reméljük az előadást megtekinthetjük majd egy következő rendezvényünkön!

Az alkalom elmaradhatatlan eleme a jubileumi házassági évfordulójukat ünneplők, és a 90 év feletti szépkorúak köszöntése, akik közül szép számban személyesen is részt tudtak venni az eseményen. Nagy szeretettel köszönjük őket ezúton is, jó egészséget kívánunk további hosszú évekre mindannyiuknak!

Az esemény a pécsváradi vár étterme által készített finom vacsorával, beszélgetéssel zárult, baráti társaságban.

Köszönjük a szervezőknek!


Idősek Napja

Részletek