Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hétvégén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a Nyugdíjas klub

Hétvégén ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a Nyugdíjas klub. Az 1993-ban, Nyugdíjasok Körzeti Egyesülete néven bejegyzett civil szervezet jelenleg Pécsvárad legnagyobb és egyik legaktívabb szervezete.

A jubileumi ünnepségen Kárpátiné Kovács Zita elnök köszöntötte a művelődési központ színháztermét megtöltő tagságot és vendégeket. A rendezvényen részt vett Zádori János polgámester, több önkormányzati képviselő és Winkler Roland, Lovászhetény polgármestere is. Kakas Sándor, Pécsvárad díszpolgára is meghívást kapott, hiszen 1993-ban, a megalakulás idején ő volt városunk vezetője.

A megjelent alapító tagok köszöntése után az ünnepi műsor következett, melyben a klub saját csoportjai mutatkoztak be: a hagyományőrző tánccsoport, a német kórus, a férfikórus és az örömtáncosok műsora mind bizonyítékai annak, milyen aktív közösségi élet zajlik az egyesületben.

Az est vacsorával, zenével, jó hangulatú ünnepléssel zárult.

A jubileumi év kapcsán a klub életéből nyílt, a művelődési központ galériáján megtekinthető fotókiállítást szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

A Nyugdíjas klubnak a következő 30 évére is hasonlóan aktív tagságot és vezetőséget, közösségépítő programokban gazdag működést kívánunk, és városunk lakossága nevében egyben köszönjük példaértékű tevékenységüket!

 


30 éves a Pécsváradi Nyugdíjas Egyesület

Részletek