Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Negyedik adventi vasárnapunk

Advent idején az Isten végtelen szeretetét és az örök életet is szimbolizáló koszorún növekvő fény jelzi a karácsony közeledtét. A várakozáson kívül hivatott még növelni hitünket, reményüket, örömünket, szeretetünket. Bízunk benne, hogy a város közös gyertyagyújtására hétről-hétre összegyűlt pécsváradiak részére sikerült szebbé tenni az adventi várakozást, és a város koszorúja betöltötte a szerepét.

A negyedik gyertya meggyújtására Felföldi László pécsi megyéspüspök volt a vendégünk, köszönjük megtisztelő látogatását és a velünk megosztott ünnepi gondolatait.

A színpadon Keller Miklós énekelt, zongorán kísérte Apaceller Péter, majd a Szent László kórus karácsonyi műsorát hallhattuk, Mericsné Rábai Katalin karnagy vezetésével.

A már megszokott vendéglátóink, vagyis a pécsváradi vár, a Panda Expressz és a kürtőskalácsos házikó mellett ezen a héten a Zengővidéki HME, a PIFÖ és SzappAnna várta a vendégeket, vásárlókat.

Az adventi időszak utolsó városi rendezvénye december 24-én délelőtt a jótékonysági halászléfőzés lesz, melyről további információt a művelődési központban kaphatnak. (72/465-123)


Negyedik adventi vasárnapunk

Részletek