Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Zengő Együtthangzás

A Kodolányi János Német Nemzetiségi Általános Iskola és AMI Zeneiskolai Intézményegysége „Zengő Együtthangzás” elnevezéssel zárta az elmúlt napokban a Nemzeti Tehetség Program által támogatott projektjét. A hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó programok támogatása révén, az intézményegység 1.300.000 Ft értékben valósíthatott meg programokat, beszerzéseket. A projekt időszaka 2019.09.16-tól 2020.11.30-ig tartott. 

Ezen időszak alatt 15 fuvolista növendék élvezhette az elméleti, gyakorlati, szakmai előadásokat, beszélgetéseket; részt vehettek egy egy napos budapesti tanulmányi kiránduláson, egy rövid táborban Bólyban. Az intézményegység vendégelőadóként fogadhatta Barth István fuvolaművészt és zenepedagógust, valamint október 3-án egy nagyszabású családi napot is rendezett. 
A zeneiskola legifjabb növendékei nagy örömmel fogadták a pályázati pénzből vásárolt új, kisméretű, omegafejes fuvolát. 

Köszönjük a gyerekeknek a lelkes szakmai együttműködést, valamint a zeneiskola három zenepedagógusának, Kovács-Madai Zsuzsannának, Szabó-Beck Angélának és Vida Lóránt intézményegység-vezetőnek a projektben végzett áldozatos munkáját.