Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat plakettel ismerte el sokévi munkáját

Gungl Jánosné Marika immár 28 éve tevékenykedik a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál, a pécsváradi önkéntes csoport vezetői pozíciójában a közelmúltban ismét megerősítették. Áldozatos munkáját Pécsvárad Város Képviselő-testülete Emlékplakettel köszönte meg. Most a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományozta Marikának a Szeretetszolgálat plakettjét, mellyel az alázatos és odaadó szolgálatot végző munkatársakat ismerik el.

A míves kitüntetést a Lovagrend patrónája,  Filermói Boldogasszony díszíti, körben a máltai jelmondat olvasható: "A hit védelme és a szegények szolgálata".

Szívből gratulálunk Marikának és kívánunk neki jó egészséget, sok erőt, hogy még sokáig folytathassa tiszteletreméltó munkáját!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 125 önkéntes csoportja országszerte végez változatos segítő tevékenységet: adományt gyűjtenek és osztanak, krízishelyzetbe került családokat támogatnak, egyedül élő idős, beteg embereket látogatnak, hajléktalan embereket gondoznak, gyermekfoglalkozásokat tartanak, részt vesznek természeti és humanitárius katasztrófák kezelésében, jogi tanácsadást, szakorvosi ellátást és lelki beszélgetést is kínálnak a rászoruló embereknek.   

További részletek: www.maltai.hu/cikk/hir/3645

Gászné Bősz Bernadett