Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Gyümölcsös várkert - tudnivalók a jelentkezésről

Nagy örömmel látjuk, hogy a várkert megszépítésének ügyét sokan érzik fontosnak! A nagy érdeklődésre való tekintettel itt foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat:

Az ültetés tervezett időpontja: 2020. március 21.

A jelentkezés menete:

Az ültetésre és a fák örökbefogadására személyesen, vagy telefonon is jelentkezhetnek a polgármesteri hivatalban Bencze Rékánál (+3672/465-025/106-os mellék), vagy a Fülep Lajos Művelődési Központban (+3672/465-123).

Örökbefogadásra 2.000 Ft-tól van lehetőség, a befolyt összeg a későbbi karbantartást, gondozást támogatja. Az adományokat - amennyiben erre lehetőségük van - kérjük, banki utalással juttassák el a Pécsváradért Alapítvány bankszámlájára, a közleményben feltüntetve: Gyümölcsös Várkert. Bankszámlaszám: 11731104-20003359

Amennyiben nincs lehetősége banki utalásra, készpénzes befizetés is lehetséges, szintén a polgármesteri hivatalban Bencze Rékánál, vagy a Fülep Lajos Művelődési Központban.

A jelentkezéskor kérjük, adja meg, milyen néven kíván szerepelni az emléktáblán (magánszemélyek például szerepelhetnek családként is, a cégektől is kérjük a pontos cégnév megadását)

A fák elültetése közösen, a Városüzemeltetés szakembereinek segítségével történik. Ki-ki elültetheti az örökbefogadott csemetét, majd reméljük, hogy a jó hangulatú munkálkodás végén még velünk maradnak egy közös étkezésre, melyre minden résztvevő a vendégünk!