Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Pécsváradi Pályázati Csoport Hírei

 

Az elmúlt időszak a pályázatokkal kapcsolatban inkább a korábbi projektek befejezéséről, azok elszámolásáról szóltak mintsem új pályázatok írásáról. A nyári időszakban mindig kevesebb projekt kerül kiírásra, ezzel szemben az ősz, ami előtt állunk annál zsúfoltabbnak ígérkezik. A korábban említett projektjeink közül többet is elbíráltak időközben, – (Gesztenyés utcai Óvoda konyhafelújítása és a Gondozási Központ A épületének felújítása) – sajnos ahogy arra számítottunk is, mindkét esetben forráshiány miatt tartaléklistára kerültünk, ami azt jelenti, hogy csak abban az esetben támogatják azokat, ha központilag plusz forrást csoportosítanak az adott célterületre.

Jó hír azonban, hogy mindkét „buszos pályázatunk” pozitív elbírálásban részesült, így egy 18 fős kisbusszal és egy mikrobusszal is gazdagodhat városunk a közeljövőben.

Új, kiemelt projekt került kiírásra július végén, mellyel a sportcsarnokunk és művelődési házunk energetikai korszerűsítését próbáljuk megvalósítani. A projekt augusztus 31-én került beadásra 150 millió forintos összköltségvetéssel. Ezúton is köszönjük minden érintett segítségét, hisz nagyon rövid idő alatt nagyon nagy munkát kellett elvégezni ahhoz, hogy ezt a pályázatot beadhassuk.

Jelenleg az Egészségügyi Központos pályázat megvalósítása zajlik, melyben már árajánlatkérések kerültek kiküldésre az orvosi műszerek beszerzésére és a gépjárműt illetően is.

Három helyszíni ellenőrzésre is számítunk az elkövetkező hetekben, melyek után az IPA (zarándokutas) és LEADER (apartmanház és temetőkápolna) pályázataink is lezárulnak.

A jövőt tekintve idén még két energetikai pályázat megjelenésére is számítunk melyben napelemeket kívánunk beszerezni közintézményeink fenntartási költségeinek csökkentése céljából.

Amennyiben a lakosságnak olyan ötlete, észrevétele van, amelyben úgy érzi, hogy segítségére lehet a Pécsváradi Pályázati Csoport, úgy kérem keressenek fel bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Fülep Lajos Művelődési Központ, Pályázati Iroda

7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos u 31.

Telefon:

Link Zoltán: +3630/624-3477

Juhász Noémi: +3630/405-1807

e-mail: palyazat.pecsvarad@gmail.com

web: A Pécsváradi Pályázati Csoport facebook oldala