Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Zengő Praxisközösség hírei

A Zengő Praxisközösség 2018. május 1-én kezdte meg munkáját a Pécsváradi Járásban. Az ellátási területéhez tartozik Pécsvárad, Zengővárkony, Martonfa, Nagypall, Fazekasboda, Maráza, Geresdlak, Apátvarasd, Lovászhetény és Erdősmecske. Az elmúlt időszakban a zengővárkonyi és fazekasbodai falunapokhoz kapcsolódóan két egészségnap került megszervezésre. Legközelebb júliusban a  nagypalli Pogácsafesztivál keretein belül július 7-én települünk ki tanácsadássál, állapotfelmérésekkel, gyermekprogramokkal, valamint július 28-án Lovászhetényben a falunapon is elérhetőek lesznek a Zengő Praxisközösség munkatársai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A további kitelepülések várható időpontjai az alábbiak szerint alakulnak:

Apátvarasdon szintén július folyamán megrendezésre kerülő falunap keretein belül, Erdősmecskére augusztus 11-én a falunapon, Martonfán a következő szervezett véradás alkalmával szeretnénk egészségnapot szervezni, Geresdlakon augusztus 26-án várjuk majd az érdeklődőket, Marázára pedig várhatóan szeptember 8-án települünk ki.

A Pécsváradon megrendezendő egészségnap még egyeztetés alatt van, de a továbbiakban is készülünk tájékoztatóval a programok várható időpontjairól és a helyszínekről.

Az állapotfelmérések és tanácsadások mindenki számára ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások!

Népegészségügyi koordinátorok