Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

25 éves a pécsváradi Nyugdíjas Egyesület

Március 24-én ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját a pécsváradi Nyugdíjas Egyesület. A 184 tagot számláló közösség nagy lelkesedéssel készült a jubileumra. Kárpátiné Kovács Zita egyesületi elnök a művelődési központ szépen megterített nagytermében köszöntötte a meghívott vendégeket és a tagokat.

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségének alelnöke Dr. Kocsis Gyula az országos szövetség elismerő oklevelét adta át az egyesületnek és az elnök asszonynak. Zádori János polgármester úr 25 szál rózsával és nagy összegű támogatással köszöntötte az egyesületet.

Eljött az ünnepségre Sipos Imréné a Szövetség Baranya megyei elnöke és Fenyvesné Palkó Mária Tolna megyei elnök.  Toller Lászlóné, Grátz Erika Nagypall- és Hoffmann János Maráza polgármesterei, Fűri Ferenc Pécsvárad város alpolgármestere, Tóth Györgyi képviselő-asszony, valamint a   helyi civil szervezetek képviselői. Az egyesülettel jó kapcsolatot ápoló települések - Bonyhád, Csurgó, Hird, Komló, Nagyatád, Nagypall, Maráza, Mecseknádasd, Szebény - nyugdíjasklubjainak vezetői.

A köszöntők után a Hagyományőrző Asszony Tánccsoport és a Férfikórus (Papp Gyuláné zongora kíséretével) adott műsort. Ezt követően a napközben szorgos munkával, Becker Józsefné irányításával, két üstben főtt 600 gombóc töltött káposzta került a vacsoraasztalra. Az est nagy meglepetése volt az Önkormányzat és a Művelődési központ közös ajándéka, egy hatalmas torta, amit tűzijátékkal hoztak be a terembe. Jó hangulatú zenés esttel zárult a nap.

A művelődési központban „25 év képekben” címmel kiállítás látható az egyesület életéből, melyet szeretettel ajánlunk mindenkinek!


25 éves a pécsváradi Nyugdíjas Egyesület

Részletek