Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Pécsváradi Gondozási Központ hírei

Címkék: gondozási központ

Ősszel, az esős időjárás miatt sajnos kevés szabadtéri programot tudtunk szervezni. Elmaradt a tervezett Orfűi kirándulás, viszont a Dombay-tónál egy szép napsütéses napon vidám délelőttöt töltöttünk el az idősekkel.

Születésnapokban és névnapokban viszont bővelkedett ez az időszak. Két lakónk, Szabó Sándorné Mariska néni és Jagados Gyuláné Gabi néni betöltötte 90. életévét. Mindkettejüket virággal és tortával leptünk meg, valamint a képviselőtestület tagjai és a lakótársak is jókívánságaikkal köszöntötték őket. Legidősebb lakónk, Takács Gézáné Aranka néni októberben 96. születésnapját ünnepelte. Ezúton kívánunk nekik jó egészséget és további nyugalmas éveket!

Október elején közösen imádkoztunk itthon maradt lakótársakért, betegekért a máriagyűdi misén. Idén is nagy létszámmal vettünk részt a városi Idősek Napján. Mind a bentlakóink, házigondozottaink, mind a nappali ellátottaink lelkesen készültek és kivétel nélkül nagyon jól érezték magukat ezen a színvonalas eseményen.  

A következő hetekben fokozatosan készülünk a karácsonyra, az adventi ünnepkört igyekszünk ebben az évben is méltón megszervezni. Advent első vasárnapján részt veszünk a város által szervezett programokon. Izgalommal készülünk a fadíszítésre, melyre különleges, saját készítésű díszeket tervezünk a délelőtti foglalkoztatás keretében. Az ünnep hangulatához mi is hozzájárulunk házi készítésű süteménnyel.

A Karácsony előtti időszakban szeretettel várjuk a Pécsváradi EGYMI tanulóit, a városi zeneiskola növendékeit, valamint az óvodásokat, hogy idén is megörvendeztessenek bennünket ünnepi műsorukkal. A foglalkozásokon is arra törekszünk, hogy a mindennapi rohanást elfelejtve felkészítsük lelkünket erre a szép ünnepre.

Minden kedves érdeklődőt, hozzátartozót, ismerőst továbbra is szeretettel várunk intézményünkben!

 

    Schiszlerné O. Rita

mentálhigiénés munkatárs

Pécsváradi Gondozási Központ

7720 Pécsvárad, Dózsa Gy. u. 2/a.

72/465-143

int.vezető: Hujberné Pej Márta