Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Majális a Gondozási Központban

Május végén megtartottuk hagyományos Majális ünnepségünket. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, ragyogó napsütésben búcsúztattuk a tavaszt.

Az udvaron felállítottuk a pavilont, feldíszítettük lufikkal, szalagokkal … igazi majális hangulatot varázsoltunk az időseknek. Mindenki nagyon várta már ezt a programot, hiszen újra eljöttek hozzánk remek kis műsorral a Pécsváradi EGYMI tanulói, pedagógusai.

Amíg gyönyörködtünk a gyerekek előadásában, addig nagy üstben főtt a pincepörkölt, illata bejárta az udvart. A kerítésen kívül érdeklődő tekintetek figyelték, hogy milyen vidám program zajlik nálunk. Lakóink memóriáját majális totóval teszteltük. Aki kitöltötte, csoki jutalmat kapott. A délelőtt további részében Köberling József szórakoztatott bennünket harmónikajátékával. Sokan bekapcsolódtak, nótáztak. Délre megfőtt az ebéd, mindenki jóízűen fogyasztotta a szabadban a pörköltet salátával. A finom ebéd után piskótatekercs és keksztekercs volt a desszert.

Délután jóleső fáradtsággal ment mindenki pihenni. A legjobb visszajelzést az idősek adták, kivétel nélkül minden idős remekül érezte magát, a délelőtt tartalmasan, vidáman telt.

 

Schiszlerné Rita  

mentálhigiénés munkatárs 


Majális a Gondozási Központban

Részletek