Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Felavatták a megújult sportcsarnokot

Október 20-án hivatalosan is birtokba vehették és játékkal avatták fel a sportolók a megújult sportcsarnokot. Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Marczinka Zoltán a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai- és sportigazgatója, Frey Tamás válogatott kézilabdázó, Zádori János polgármester és Gelencsér János, iskolánk testnevelőtanára. Az iskolánkat Tóth Györgyi igazgató, a tankerületet Kófiás Endre, annak vezetője, a Spartacus Sportegyesületet pedig Fullér Zoltán elnök képviselte.

Az ünnepi beszédeket játék követte: pályára léptek a legifjabb szivacs kézilabdásoktól kezdve a felnőtt játékosokon át a tanárokig minden korosztály képviselői. A délután folyamán szurkolhattunk kéziseknek és focistáknak egyaránt.

A Pécsváradi Spartacus Sportegyesület a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt Országos Tornaterem Felújítási Programban 20.000.000 Ft támogatást nyert. A pályázat célja a pécsváradi sportcsarnok több mint 20 éves parketta burkolatának cseréje volt. A parketta borítás helyett a mai kor követelményeinek megfelelő ízületkímélő, nagy stabilitású műanyag sportpadló burkolat került elhelyezésre.

szöveg: Kótsch Petra

képek: NAIV ART


Felavatták a megújult sportcsarnokot

Részletek