Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Programok

Pécsváradi Advent

 

A rendezvény célja, hogy a pécsváradiak és környékbelieknek alkalmat teremtsen a találkozásra, tartalmas és hangulatos kikapcsolódásra az év végi, sokak számára rohanással teli időszakban. Éppen ezért adventi rendezvényünk nem is elsősorban vásár.

Mind a négy adventi vasárnap délutánján 16 órakor alkalmunk lesz találkozni a város főterén, a Szentháromság téren, a színpadon helyi fellépők rövid műsorát megnézni, illetve meggyújtjuk a nagy közös adventi koszorún a város gyertyáját. Az első alkalomra feldíszítjük a mindenki karácsonyfáját. A felállított faházakban forró teát, kakaót, forralt bort kóstolhatunk. Persze lehetőség lesz kisebb ajándéktárgyak vásárlására, de ezek inkább városi emléktárgyak, illetve jótékonysági célú vásárlások. 

December 6. lesz az ötödik alkalom amikor összegyűlünk, a gyerekek közös énekkel várják majd a hintón, ajándékokkal érkező Mikulást. Minden alkalom addig tart a műsor után amíg a közös időtöltésre, beszélgetésre igény mutatkozik, de a tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy este 7-8 óráig biztosan.Vissza