Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hírek a zeneiskolából

Bayer Botond trombita szakos növendékünk idén ismét részt vesz a VIRTUÓZOK 2022. évi válogatóján. A zenei tehetségkutató verseny jó lehetőség számára, hogy bemutatkozhasson a széleskörű közönség előtt! Botond már 2021-ben is megcsillantotta tehetségét a rangos zenei sorozatban, és ezúttal is nagyszerű élményekkel gazdagodott a televíziós felvétel során. Szívből gratulálunk Botondnak a sikeres szerepléshez és tanárának Wagner Józsefnek az eredményes a felkészítő munkájához. Köszönjük Timkó János tanár úrnak a nagyszerű zenei közreműködést, zongorakíséretet. A Zeneiskola közössége nagy izgalommal várja a televíziós adást, amelyben Bayer Botondot ismét láthatjuk és hallgathatjuk szép trombitajátékát.  

Óvári Márton József kürt szakos növendékünk részt vett a XIV. Országos Kürtverseny országos döntőjében 2022. március 4 – 6. között, Kisújszálláson. A versenyen az I. korcsoportban különdíjban részesült. Marci sikeres versenyprodukcióját Boris Sándorné, zongorakísérete mellett érte el, felkészítő tanára: Vida Lóránt 

Ebben a tanévben online keretek között került megrendezésre a "DobSzerda" Dunántúli Regionális Ütőhangszeres találkozó, ahol szóló kategóriában Gáspár Péter Bronz oklevél minősítésben-, duó kategóriában Bernáth Péter László és Kánya Zsombor Bronz oklevél minősítésben részesült. Felkészítő tanáruk Madarász Iván. 

2022. március 4-én 5. alkalommal került megrendezésre a Mohácson a Gász Mihály Harmonikaverseny. A versenyen Bayer Bence és Emmert Kornél növendékek vettek részt. Mindkét növendékünk Bronz oklevél minősítésben részesült. Felkészítő tanáruk Umstädter Ervin.  

 

A járványhelyzetre vonatkozó jogszabályok változásai lehetővé teszik, hogy nyilvánosan, szülői jelenlét mellett tarthassuk rendezvényeinket, növendékhangversenyeinket.

Szeretettel várjuk a Zeneiskolába azokat a gyermekeket, akik a 2022/2023-as tanévben szeretnének elkezdeni zenét tanulni!   

Hangszerbemutató és hangszerválasztó programot tartunk  

2022. március 24-én (csütörtökön) 16:30 és 18:00 óra között  

 

A Pécsváradi Zeneiskola Tantestülete, Szülői Munkaközössége, valamint a Pécsváradi Zengő Művészeti Egyesület 2022. május 7-én (szombaton) 19.00 órától megrendezi a hagyományos Jótékonysági Estet és az estet követő Batyus Bált a Pécsváradi Művelődési Központ nagytermében. (Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31.) Az estet és a bált a zeneiskolás növendékek tehetséggondozó és közösségi programjainak, a zenekari és zeneiskolai hangszerek karbantartásának és az iskolai környezet szépítésének támogatása céljából rendezzük meg.  

Szeretettel várjuk növendékeinket a szülőket és hozzátartozókat, valamint barátainkat, támogatóinkat a rendezvényre!