Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Óriástalálkozó a Mecsekben

A Kelet-Mecsek kincskereső játéka már elindult ugyan, de hivatalosan most hétvégén mutatkozott be a közönségnek Kőmorzsoló, Hosszúhetény óriása.

A rendezvényen Finta István, a Mecsek-Vögység-Hegyhát Egyesület elnöke köszöntötte az érdeklődőket, majd dr. Csörnyei László, Hosszúhetény polgármestere és dr. Hargitai János országgyűlési képviselő beszélt a projekt hátteréről, a pályázatról és a kivitelezési szakaszról, illetve annak nehézségeiről. Végül pedig megismerhettük a kreatív alkotókat, akik nélkül valóban nem jött volna létre sem a kalandjáték, sem maga Kőmorzsoló óriás: Baráth Gábor építész tervező művészt és Császár Levente meseírót.

A 11 települést érintő játék 9 db, egymástól független kincsvadászatot rejt magában. Családoknak, gyerekcsoportoknak, játékos lelkű felnőtteknek egyaránt remek szórakozás akár csak egyetlen kincsavadászatot is teljesíteni, de aki egyet teljesít számítson rá, hogy kedvet kap a folytatáshoz is!

Maga a játék menete és annak részletei a mecsekioriaskaland.hu oldalon érhetők el. Kőmorzsoló, Fanyűvő és Vasgyúró már várják, hogy felkeressük őket!


Óriástalálkozó a Mecsekben

Részletek