Labdarúgó szakosztály

 

2017. március első hétvégéján elrajtolt a Megye I. tavaszi idénye is:

A Megye I.-ben játszó felnőtt csapatunk új edzővel dolgozik, Kardos Ernőt Varga László váltotta. Ezenkívül 5 új játékos is érkezett: Prigli Gergő - Lovászhetényből, Nagy Norbert - Komlóból, Halasi Olivér - Komlóból, Varga Balázs - Szekszárdról és vissza tért Spannenberger Máté aki fél évig kölcsön volt Palotabozsokon.

 

 

 

Beszámoló a 2015-ös évről:

A legnépszerűbb sportág Pécsváradon mindig is a labdarúgás volt, ez mozgatta meg a legtöbb pécsváradit. Minden korosztály megtalálható a Bozsik programban szereplő U7-es csapattól az öregfiúkig. A Bozsik program folyamatos rendszeres versenyeztetést biztosít a gyermekek számára.

U13-as labdarúgó csapatunk 11 tornán szerepelt ebben a szezonban ahol 37 mérkőzést játszotta a srácok, mellyen 31 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség lett a csapat mérlege.

U15-ös csapatunk bajnoki rendszerben indult ahol 3 csoportban zajlottak a küzdelmek összesen 17 csapat részvételével.  A csapat a csoportjában mind a 10 mérkőzését megnyerve az élen végzett. Evvel a teljesítménnyel bejutott a bajnoki döntőbe ahol végül harmadikként bronzérmet szereztek.

U17-es csapatunk a 14 csapatos bajnokságban a 11. helyen végzett. 3 fő kivételével az U15-ös csapat tagjai szerepeltek ebben a bajnokságban, akik viszont az ellenfelekhez képest 2-3 évvel fiatalabbak voltak, ami ilyen korban rengeteget számít.

U19-es csapatunk a 14 csapatos bajnokságban szintén a 11. helyet szerezte meg. Itt sajnálatos sérülések akadályozták a csapatot a jobb eredmény elérésében.

A 2014/2015-ös szezonban az őszi utolsó helyről tavasszal feljöttünk a 11. helyre. És ezzel továbbra is bent maradtunk a megye I osztályban. Az erősítéseknek és az edzőváltásnak köszönhetően ismét remek meccseket és pécsváradi győzelmeket láthatott az egyre nagyobb számú szurkolótábor. Mindezt úgy, hogy áprilisban a sportszerűségi verseny élén is végeztünk.