Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pécsváradi óvónők Unterschleissheimban

A Pécsváradi Szivárvány Német Nemzetiségi Óvoda és Bölcsőde óvónői a fenntartó Pécsváradi Német Nemezetisági Önkormányzat szervezésében és finanszírozásával térségünk bajor testvérvárosába látogattak október elején Gászné Bősz Bernadett vezetésével.

Regina Gruber, Unterschleissheim  város partnerkapcsolati bizottságának elnökhelyettese, a magyar kapcsolat felelőseelnöke fogadott bennünket nagy-nagy vendégszeretettel. A város különböző intézményeinek életébe - bölcsődétől a népfőiskoláig- nyerhettünk betekintést és láthattuk az ottani életet. Sok új élményt, tapasztalatot gyűjtöttünk, amit kamatoztatni tudunk óvodánkban. A város polgármestere, Christoph Böck, a bajor-magyar kitűző ajándékozásával fejezte ki, hogy mennyire fontosnak tartja a jó partnerkapcsolatot és annak ápolását. A "Klawotte" adománybolt ajándékaival,  játékokkal térhettünk haza, amivel óvodásaink játszhatnak.

Ez úton szeretnénk megköszönni a Pécsváradi Német Nemzetiségi Önkormányzat a lehetőséget, hogy elmehettünk és ott lehettünk.

Weintrautné Benács Zsuzsanna