Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

A Pécsváradi Gondozási Központ hírei

 

Április 29-én, a Tánc világnapján Heckerné Jagados Diána és Jagados Dominika táncosai jöttek el hozzánk, megmutatták mit tanultak eddig. Nagyon ügyesek voltak, óriási örömet szereztek műsorukkal időseinknek.

Május 2-án a Vár utcai óvoda nagycsoportosai kedveskedtek Anyák napja alkalmából nagymamáinknak versekkel, énekekkel, virággal.

Május 5-én Majális ünnepséget tartottunk intézményünkben. Lakóinknak több májusfát is díszítettünk, lufikkal, színes szalagokkal dekoráltuk az udvart és a társalgót. A pécsváradi EGYMI tanulói zsebkendőtánccal, verssel, énekkel leptek meg bennünket. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, a fiatalok szereplése után ki tudtunk ülni az udvarra. A jó hangulatot fokozta Kőberling József harmonikázása. A jól ismert nótákat hangosan énekelték. Közben nagy üstben főtt a pincepörkölt, melynek illata bejárta az egész udvart. Délben aztán friss salátával mindenki jóízűen fogyasztotta az elkészült ételt. A délelőtt jó hangulatban, vidáman telt, sokáig fogjuk emlegetni.

Erre a napra (május 5.) még egy szép ünnepünk is jutott. Straub Mihályné, Katica néni 90. születésnapját ünnepelhettük meg közösen. Ez az esemény nemcsak egy ember, de egy intézmény életében is jelentős. Katica nénit virágcsokorral, tortával köszöntöttük.

 

               Schiszlerné Rita

mentálhigiénés munkatárs